Всеки  желае да има просторен и удобен гардероб, който да отговаря на нуждите и предпочитанията му. Когато става въпрос за обзавеждане на спалнята, много хора се чувстват объркани и не знаят откъде да започнат. 

Можем да кажем, че гардеробите са много повече от място, в което да подредите дрехите и аксесоарите си. Те допълват интериора и Ви осигуряват нужното удобство. 

В тази статия ще ви дадем няколко съвета, които ще помогнат да изберете правилния гардероб за Вашата спалня.

На какво да обърнете внимание?

  • Размер – измерете пространството, в което ще бъде поставен. Така ще можете да изберете гардероб с подходящ размер и да се уверите, че ще се вписва в стаята Ви.
  • Капацитет – съобразете се с Вашите дрехи и преценете дали се нуждаете от стандартен или по-голям модел. 
  • Стил – ако стаята Ви е в традиционен стил, заложете на класическия дизайн. За класически интериор е по-подходящо да изберете модел със съвременна визия. 
  • Вид – на пазара можете да откриете голям избор от модели – стационарни, плъзгащи се, вградени и др. Обърнете внимание на нуждите си. Например, ако имате малка спалня, може да изберете плъзгащ се гардероб, за да спестите място. 
  • Материал – това е важен фактор за избора му. Най-популярните материали са МДФ, ПДЧ, естествена дървесина и много други. Дървените гардероби са елегантни и имат отличаващо се качество и издръжливост, но те имат значително по-висока цена. Ако търсите бюджетен и качествен вариант, Ви препоръчваме продуктите от МДФ и ПДЧ.
  • Допълнителни функции –  огледала, осветление, чекмеджета и др. Тук е добре не просто да изберете всички екстри, а да заложите на тези, които са по-практични и ще увеличат удобството Ви. 

Изборът на гардероб за спалнята Ви може да бъде труден, ако се водите изцяло от дизайна и визията. Съветваме Ви да не правите импулсивни покупки, а да разгледате нашето голямо разнообразие от гардероби в онлайн магазина ни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *